No country for McDonald

Jeg har ladet mig fortælle, at der ikke findes McDo i Botswana. Det kan man godt lige tænke over. I dag passerede jeg forresten KFC.

Når jeg er ude at rejse, kan jeg godt lide at tænke, at jeg ikke er på ferie. Jeg bor der. Sådan oplever jeg det med Filippinerne, og jeg er i gang med noget lignende her. Det lyder vist fjollet, men det giver mening for mig

Nu har jeg så fundet ud af, at BSW nærmest lukker ned om søndagen. Vi kan godt lide at slappe af efter en hård arbejdsuge, forklarede min vært. Det lyder egentlig meget fornuftigt.Og der var også vældig stille downtown.

Jeg er slet ikke færdig med mit cykel projekt. En fb-gruppe er på jagt, og jeg har 3 nye adresser at undersøge.

Jeg ser kun få, der ryger i det offentlige rum. Jeg ser kun få skod på gaden. Jeg ser ingen,der kæver bajere på en bænk. Derimod har jeg kigget på en fodboldkamp, der blev afviklet på en rød sandbane. OMG

Jeg har planer om en safari lørdag. Det bliver ca 15 km herfra. Det har jeg Store forventninger til.At dyrene i Afrika er sultne …

I morges fik jeg morgenmad på en halvfin restaurant. Jeg spurgte den behagelige unge mand, om han kendte Damernes Detektivbureau nr 1. Det gjorde han ikke.Han vidste heller ikke hvad Bush Tea var for noget. Jeg er ikke særlig overrasket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *