Pas de Deux

Jeg ved ikke med jer, men ordet “Ballet” rinder mig i hu, når jeg ser dette billede.
Et andet ord, der trænger sig på er “elegance”.

4 Kommentarer Tilføj dine
 1. Elegance?…ha…det ligner mere en der lige har trådt i en hundelort :-)) ka du have en god jul i varmen!!

  1. Jamen så ser jeg mig nødsaget til at henvise til perceptionspsykologien: Det sete afhænger af øjnene, der ser.
   Det er en gammel sandhed, at vi opfatter verden forskelligt.
   Og eftersom jeg var til stede, må jeg vide bedst.
   Jeg kan yderligere oplyse, at Den kongelige Ballet har vist interesse for præstationen.

   1. Jeg må erkende min viden om og brug af ord som ballet og elegance nærmest ikke er til stede, så min tidligere inlæg om dette interesante emne bunder nok mest i afgrundsdyb uvidenhed. Ved nærmere granskning af billedet kan jeg godt se at det indeholder en vis portion af fysisk talent der ikke er enhver beskåret. Jeg beklager derfor mit tidligere inlæg som jeg nu ved var stupid, omend nærligende for det uøvede øje!

    1. Ved du hvad, nu føler jeg mig helt ovenpå igen.
     Jeg overvejer endda en øvelse med det andet ben.:-)

     God Jul til dig og dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *