Sidste dag i Gabs

Kender I det der med at man ikke kan få nok af at rejse? Sådan en følelse overfaldt mig, da jeg var kommet til Billund. Det gik op for mig at jeg ville noget mere. Så nu er jeg på vej til Esbjerg!

Efter en total ventetid på 15 timer i Johannesburg kom vi allerede af sted kl 3 om natten. Flyet var kun halvt fyldt op, så jeg havde en hel række for mig selv. I Frankfurt fik jeg min puter narkotestet. Det gør mig altid nervøs selv om jeg ved der ikke er noget. Så var vi en hel flok der skulle have nye billetter og det var ret dramatisk. Mod reglerne fik jeg lov til at flyve til Billund. Ikke flere kræfter til et besøg i København.

Nu begynder det at være rigtig sjovt. Mit fly med planlagt afgang til kl. 19 ser nu ud til at afgå kl 3 i nat. Her er ingen fra flyselskabet og ingen forklarer noget som helst. Ikke voldsomt imponerende.

Rejsehjemdagbog

Så blev mit fly mindst 2 timer forsinket. Dermed mister jeg mit fly fra Frankfurt. God only knows hvornår jeg rammer Danmark

Når man har 8 timer i en lufthavn er der god tid til at finde ud af tingene. Jeg fandt en restaurant hvor de modtager Pula. Og de har bottomless kaffe

Det gik nemt med at finde en taxi. Africa og Laura kom og sagde farvel. Det var et lillebitte fly de havde ofret på turen til Joburg. Vi var præcis 22 passagerer. Så skal jeg bare have 8 timer til at gå her i Joburg. Jeg ville veksle 270 Pula men der skal være mindst 300 Pula. Hmmm


Vil blive opdateret, når det er muligt.
Klokken er nu 6.35 her i Gabs.
Om senest 25 min går jeg herfra.
Jeg er noget forkølet, og det er et dårligt tidspunkt.
Jeg går ud på gaden og finder en taxi. Nok 150 pula.
Pakningen er gået fint.

Dag 34. Mandag den 14. oktober.
Gang 6 km. Total 304 km

Den sidste dag før man drager hjem er altid en underlig dag.
Der er naturligvis de mange praktiske ting, man må forholde sig til.
Husk nu at få tandbørsten med.
Er der ting du mangler at købe osv.
Men så er der jo også det der med, at man ser tilbage på et tidsrum og forsøger af inde ud af, om alt var, som det skulle være.
Fik du set det, du ville?
Fik du lavet de ting, du havde planlagt?
Svarede det til dine forventninger?
I 1998 cyklede jeg i 5 uger rundt i Japan, og da jeg kom hjem, forekom det mig, at det var et vildt underligt land at være i.
Jeg var faktisk ganske utilfreds.
Men som tiden gik fandt jeg ud af, at mine oplevelser der havde været så specielle, at det varede en rum tid, før det hele faldt på plads.
Nu er det en rejse jeg ser tilbage på med begejstring
Min indgang til opholdet i Gaborone har været lidt det samme.
Jeg rejste til et land som jeg ikke vidste ret meget om, hvorpå jeg steg ud af flyveren, kiggede mig omkring og sagde: Hva´så der?
Jeg tror nok, at de fleste mennesker ville ønske sig lidt mere viden om, hvad der ville komme til at ske, men synes det er allermest spændende på den måde.
Og det er med vilje, jeg ikke taler om min ferie i Botswana.
Jeg har ikke været på ferie, jeg har boet her i 5 uger.
Jeg har lært, lyttet og oplevet.
Og jeg fik set, det jeg ville.

Jeg så et opslag fra en der manglede en cykelmakker på en tur fra Dakar til København. Jeg må jo nok, efter at have konsulteret min gulnede dåbsattest, konkludere, at det er slut med de helt vilde ture.
I tankerne var jeg allerede langt ude i Sahara. Tjah…alt har sin tid

Jeg fik faktisk en rigtig travl dag.
Jeg var her og der og alle vegne.

Aftenen sluttede med, at jeg var ude og spise grillkyllinger sammen med mine søde venner fra Broadhurst.

Inden da lykkedes det mig langt om længe at finde den forsvundne Lillian.
Det passede hende vældigt at blive fundet.
Vi havde en lang snak om længden på bælter.
Ingen af os var vist de helt rigtige til at afprøve de forskellige længder, hun havde.
Vi overvejede at indfange en forbipasserende ungmø i passende størrelse, men vi gik fra det igen, og forsøgte at gætte på, hvad jeg havde brug for

Og så går turen til Broadhurst 🙂

4 Kommentarer Tilføj dine
 1. Hej Holger
  Ja så er jeg igen for sent ude.
  Synes at det var godt at du fandt Lillian. Også en dejlig butik hun havde.Og skøn ser hun ud. Spændt på resultatet, sikke meget snak ,et bælte kan give. Og sikke nogle dejlige billeder du har med i bagagen. Set udefra, virker det som at du har fået en rigtig god oplevelses tur .Og du har taget os andre med på din færden. Så vi næsten har kunnet mærke varmen, smage maden ,og føle stemningen
  Vi har på en måde været med i nuet.
  Og det var ikke så dårligt.
  God tur hjem til Skjern
  Hilsen Jonna

 2. Tusind tak Jonna. Det var præcis sådan, jeg gerne ville have at man oplevede mine beretninger. De bedste hilsener fra lufthavnen i Johannesburg

 3. Hej Holger, vores alle sammens korrespondent i Gabarone!
  Vil gerne takke for de spændende daglige opdateringer, det var næsten som at være der selv. Kan ikke vente med at høre om hvad du finder på næste gang.

  En meget kendt person har engang sagt “It’s not who I am underneath, but what I do that defines me.” 🙂

  De bedste hilsner fra Børkop

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *